DGN Anno 2000 - Amsterdam

Wij streven naar overzichtelijke & heldere consumenten­markten Of het nou juridisch, financieel of zorg is, wij werken dagelijks aan het overzichtelijk, inzichtelijk en duidelijk maken van markten. Zodat jij kan kiezen! Wij maken makkelijk wat moeilijk is. En dat vinden we nog tof ook! We leggen het je uit in overzichtelijke sites, handige tools of duidelijke video's. En kom je er niet uit, dan bel je ons gewoon... Zo zorgen we samen dat zaken beter worden. Want doordat jij nu kan kiezen, gaan bedrijven en instanties harder werken en beter hun best doen. Zo gaat de kwaliteit omhoog en gaan tarieven omlaag.
Onze projecten

DeGoedkoopsteNotaris.nl

In 2000 begon Peter Ruys de website DeGoedkoopsteNotaris.nl. Het vrijgeven van de notaristarieven zorgden voor fikse prijsverschillen, maar geen consument die dat wist. Door deze tariefinformatie online te publiceren, zorgde DeGoedkoopsteNotaris in een klap voor overzicht in een tot dan toe ondoorzichtige markt. Sindsdien is de site verrijkt met meer dan 15.000 beoordelingen van notarissen in heel Nederland. Al meer dan 17 jaar is DeGoedkoopsteNotaris.nl zo de site voor de notariszoeker in Nederland met maandelijks meer dan 70.000 bezoekers.

Bezoek DeGoedkoopsteNotaris.nl »

ZorgKiezer.nl

Met het streven om de kwaliteit van de zorg inzichtelijk te maken, begon in 2005 ZorgKiezer.nl. Inmiddels is ZorgKiezer.nl uitgegroeid tot een zorgplatform en dé zorgvergelijker van Nederland. Jaarlijks wordt de site bezocht door meer dan een miljoen bezoekers op zoek naar de beste tandarts, de juiste zorgverzekering of simpelweg een fysiotherapeut in de buurt. ZorgKiezer.nl gaat echter verder dan de site alleen. Door nadrukkelijk de media op te zoeken (Radar, Kassa, RTL Nieuws etc.), strijdt ZorgKiezer op meerdere vlakken voor transparantie in en kwaliteit van de zorg.

Bezoek ZorgKiezer.nl »

Hypotheek24.nl

In 2015 lanceert DGN de site Hypotheek24.nl. De site wil consumenten helpen met kiezen en afsluiten van hun hypotheek. Zo besparen consumenten eenvoudig tot wel 2000 euro op duur hypotheekadvies. Dat doet Hypotheek24.nl aan de hand van slimme tools en handige stappenplannen. En als je als starter of doorstromer op de woningmarkt toch een beetje hulp nodig hebt, dan kan je bij Hypotheek24.nl eenvoudig advies inwinnen. Advies kost bij Hypotheek24.nl slechts 350 euro! In 2017 opende Hypotheek24.nl zelfs een unieke hypotheek-koffiebar, onder de welluidende titel Hypo Take-Away. Zo kunnen starters op de woningmarkt met vragen in een informele sfeer informatie inwinnen over hun hypotheek. En als ze direct hun hypotheek willen regelen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo is Hypotheek24.nl de snelste weg naar jouw droomhuis!

Bezoek Hypotheek24.nl »

Advocatenoverzicht.nl

Door de in 2009 gestarte site Advocatenoverzicht.nl werden in een keer de enorme verschillen in uurtarieven van advocaten in Nederland duidelijk. Sindsdien heeft Advocatenoverzicht.nl zich verder uitgebreid met tariefinformatie per specialisme, een contactmogelijkheid en beoordelingen.

Bezoek Advocatenoverzicht.nl »

BankenOverzicht.nl

In 2010 lanceert DGN in het consumentenprogramma TROS Radar de site BankenOverzicht.nl. BankenOverzicht.nl laat zien dat er flinke verschillen bestaan in kosten tussen banken voor het hebben van een rekening of een creditcard. Via Bankenoverzicht.nl kan de consument direct overstappen van bank.

Bezoek BankenOverzicht.nl »

Dit is DGN

 • Juli 2016 DGN Sportdag!

  We zijn niet alleen een leuk, maar ook een sportief bedrijf. De Sportcommissie zetten alle DGN'ers stevig aan het werk met een stevige fietstocht, een voetbal- en frisbeetoernooi en een heuse bootcamp.

  DGN Sportdag
 • Januari 2016 Collega Wouter trakteert

  Met taart dacht Wouter tegen het zere been van veel goede voornemens te schoppen. Dus trakteert hij zijn collega’s op verse sapjes en gezonde smoothies in Wouter’s pop-up Juicebar.

  Wouter’s Pop-up Juicebar
 • December 2015 ‘Kerstselfie’

  Zo'n groot team is niet makkelijk te fotograferen. Maar met een beetje passen en meten maakte collega Wim deze bijna-gelukte kerstselfie.

  Kerstselfie
 • September 2015 ZorgKiezer in Kassa over tarieven zorg

  In samenwerking met Kassa deed ZorgKiezer.nl onderzoek naar de tarieven van ziekenhuizen. Peter Ruys ging live in discussie met Zorgverzekeraars Nederland.

  ZorgKiezer.nl bij Kassa over tarieven zorg
 • Juli 2015 DGN verhuist!

  DGN groeit en groeit, dus tijd voor een nieuw ruimer kantoor. We verlieten onze fijne plek op de Nieuwezijds Voorburgwal voor een nieuwe stek op de Keizersgracht.

  Tijd voor een nieuw ruimer kantoor
 • April 2015 Lancering Hypotheek24.nl

  In 2015 is de nieuwe website van DGN gelanceerd, Hypotheek24.nl. Je hypotheek kiezen en afsluiten op Hypotheek24.nl, omdat je het makkelijk zelf kan!

 • December 2014 ZorgKiezer.nl bij NOS over polisdrukte

  ZorgKiezer.nl ging in gesprek met NOS over de tienduizenden overstappers die de laatste paar dagen van het jaar massaal in beweging komen. Van de verwachte 1 miljoen die dit jaar zou overstappen stapte maar liefst de helft op het laatste moment over.
  Link naar item
  ZorgKiezer.nl bij NOS over polisdrukte

 • December 2014 ZorgKiezer.nl opent drie overstapwinkels

  ZorgKiezer.nl opende dit zorgseizoen de deuren van drie overstapwinkels. Op de stations van Rotterdam en Den Haag en in de Amsterdamse Kalverstraat. In de winkels konden mensen gratis en persoonlijke hulp krijgen bij het kiezen en besparen op hun zorgverzekering in 2015. ZorgKiezer.nl opent drie overstapwinkels

 • September 2014 Boottochtje DGN’ers

  Met het einde van de zomer in zicht, besloot het team van DGN dat het tijd werd voor een boottocht door de Amsterdamse grachten. Met genoeg drankjes en hapjes voor de hele avond werd er tot ver na zonsondergang op de boot genoten van het mooie zomerweer.

  Boottochtje DGN’ers
 • Mei 2014 Zuidas Run 2014

  Op 25 mei deed een team van ZorgKiezer.nl mee aan de Zuidas Run voor het goede doel. Acht man sterk rende mee in het dit jaarlijkse hardloopevenement en steunde hiermee het Virtual Reality Lab van het VUmc revalidatiecentrum.

  ZuidasRun
 • Februari 2014 Skitrip Kirchberg Tirol

  Als afsluiter van de overstapperiode bij ZorgKiezer.nl, zijn wij met het hele team van DGN gaan skieën in Kirchberg in Tirol. Het resultaat: een aantal dagen sneeuwpret,hilarische momenten, dansen en gezelligheid. Een goed begin van het nieuwe jaar.

  Skitrip Kirchberg Tirol
 • Januari 2014 DeGoedkoopsteNotaris bij Kassa

  Peter Ruys was namens DeGoedkoopsteNotaris te gast bij Kassa om het te hebben over de het verschil in notaristarieven. Voor dezelfde akte betaal je bij het ene kantoor honderden euro’s meer dan bij een ander kantoor 30 kilometer verderop.

  DeGoedkoopsteNotaris bij Kassa
 • December 2013 Opening ZorgKiezer winkel in Amsterdam

  Nieuw van ZorgKiezer.nl, de ZorgKiezer overstap winkel in Amsterdam. Als je wilt weten welke zorgverzekering het beste bij jou past, dan kan je in december terecht in onze tijdelijke winkel op de Raadhuisstraat te Amsterdam.

  Opening ZorgKiezer winkel in Amsterdam
 • Oktober 2013 Bedrijfsuitje naar Texel

  Trek je trui, sjaal en wanten maar aan, DGN gaat naar Texel! Als bedrijfsuitje werd het team van DGN verrast met een dagtrip naar Texel. De dagtrip bestond onder andere uit een tuk tuk race over het eiland en een potje voetbal op het strand, met als afsluiter een kook cursus bij restaurant Spijz. Gezellig!

  Bedrijfsuitje naar Texel
 • Februari 2013 Ski-trip Winterberg

  Het begon al grapje, maar het is uiteindelijk echt gedaan. DGN ging op wintersport naar Winterberg in Duitsland.

  Ski
 • 2012 Lancering tandartsvergelijker

  In 2012 worden de tandartstarieven vrijgegeven. Elke tandarts mag nu vragen wat hij wil per behandeling. Voor DGN het ideale moment om tarieven van ruim 3500 tandartsen in kaart te brengen. De verschillen lopen op tot wel honderden euro's tussen tandartsen. Na een half jaar wordt de maatregel teruggedraaid en heeft elke tandarts zich te houden aan de maximumtarieven. Via ZorgKiezer.nl/tandarts kun je nog steeds eenvoudig een tandarts vinden.

 • December 2012 NOS op bezoek bij ZorgKiezer.nl

  De drukte in de laatste dagen is enorm. Voor de NOS reden om uit te rukken naar het ZorgKiezer.nl-callcenter. Manager Klantenservice Malou staat de NOS te woord.

 • 2012 ZorgKiezer in EenVandaag ZorgKiezer.nl rekent plannen kabinet door

  De inkomensafhankelijke zorgpremie houdt al dagen de gemoederen bezig. ZorgKiezer.nl rekende de plannen door om erachter te komen wat dit betekent voor jouw portemonnee.

  ZorgKiezer.nl rekent plannen kabinet door
 • 2011 ZorgKiezer in TROS Radar 5 jaar zorgverzekering; de balans opgemaakt

  Vijf jaar geleden werd ons nieuwe zorgstelsel geïntroduceerd. Onderzoek van ZorgKiezer laat zien dat de premies voor de basisverzekering en de aanvullende zorgverzekering flink zijn gestegen. Daarbij is het eigen risico inmiddels vele malen hoger en is het basispakket steeds verder uitgekleed.

 • 2010 Lancering BankenOverzicht.nl

  Een spaarrekening of een betaalrekening af-sluiten is eenvoudig. Maar waar vindt je de beste rente, service en voorwaarden? Dat brengt BankenOverzicht sinds 2010 in beeld.

 • 2009 ZorgKiezer in de Telegraaf Nederland leest zorgpolis amper ZorgKiezer in de Telegraaf Nederland leest zorgpolis amper
 • 2008 Lancering AdvocatenOverzicht.nl

  Duidelijkheid over advocatentarieven, met dat ideaal voor ogen wordt in 2008 de site AdvocatenOverzicht.nl gelanceerd. De site sla at in als een bom en de gigantische verschillen tussen de uurtarieven van advocaten zijn een dag lang het gesprek van de dag. Inmiddels weten dagelijks duizenden consumenten de site AdvocatenOverzicht.nl te vinden.

 • 2000 Notaristarieven online

  DeGoedkoopsteNotaris.nl lanceert notaristarieven en informatie over notariskantoren. Hiermee heeft DGN bijgedragen aan het doorbreken van de vaste tarieven binnen het notariaat. Op deGoedkoopsteNotaris.nl kan je inmiddels ruim 900 notariskantoren vergelijken.

Onze opstelling

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons kan komen versterken. Bij DGN werk je met een slim en gemotiveerd team aan topproducten op een fantastische locatie in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd? Kom een keer kennismaken!

Snelgroeiend team Competitief salaris Flexibele werktijden Gezamenlijke lunch Centrum Amsterdam

Gedreven Senior Back End developer (PHP)
 • Is programmeren jouw passie?
 • Symfony/Zend ervaring
 • Goede voorwaarden
 • Werkplek in hartje Amsterdam
» Vertel me meer!
Enthousiaste Front-end developer

 • ReactJS ervaring
 • Werkplek in hartje Amsterdam
 • Goede voorwaarden

» Vertel me meer!
Zelfstandig hypotheekadviseur
 • Help jij klanten met de beste hypotheek te kiezen?
 • Ben jij klantvriendelijk en enthousiast?
 • Heb jij de juiste diploma's?
» Vertel me meer!
Data business-analist
 • Werken met online professionals?
 • Ben analytisch ingesteld?
 • HBO+ & minimaal 2 jaar werkervaring 
» Vertel me meer!
Technisch Projectmanager
 • Ben jij een enthousiaste projectmanager?
 • Heb jij ervaring met technische projecten?
 • Ben je slim en stressbestendig?
» Vertel me meer!
Content Marketing Manager
 • Krijg jij energie van alle vormen van content?
 • Je vind het daarnaast tof om een team aan te sturen
 • Volop mogelijkheid om door te groeien
» Vertel me meer!
SEA marketeer
 • Word jij blij van Paid Search Marketing?
 • Krijg jij energie van een team aansturen?
 • Grote Adwords budgetten beheren?
» Vertel me meer!

DGN

Met trots gevestigd in Amsterdam sinds 2000.

DGN
Herengracht 166
1016BP Amsterdam

Openen in Google maps

Tel: 020-616 8200
Mail: info@dgngroep.nl